SuomiAreenassa keskustellaan koulujen sisäilmasta – Katso ennakkovideo!

SuomiAreenassa parannetaan heinäkuussa kouluja, kun jalkaudumme keskustelemaan sisäilmasta yhdessä Vihaiset Äidit -ryhmän kanssa.

Artikkeli | Kivirakentajat 22.5.2018

Heinäkuussa Porissa järjestettävässä kesän politiikan huipentumassa SuomiAreenassa Kivirakentajat järjestävät yhdessä Vihaiset äidit -ryhmän kanssa keskustelutilaisuuden sisäilmasta.

Keskustelussa on tarkoitus etsiä rakentavia ratkaisuja sisäilmaongelmiin.

– Sisäilmakeskustelu on muuttunut osittain aika raa’aksi ja repiväksi ja karkottanut osan ihmisistä keskustelemasta. Haluamme lisätä yhteistyötä ja vuoropuhelua, sanoo Betoniteollisuus ry:n toimitusjohtaja ja SuomiAreenassa heinäkuussa keskusteleva Jussi Mattila.

Turvallisia ja kohtuuhintaisia ratkaisuja

Kivirakentajille on tärkeää mahdollistaa turvallinen, terveellinen ja kohtuuhintainen asuminen Suomen koululaisille. Myös Vihaiset Äidit toivovat, että kunnat löytäisivät sisäilmaan ratkaisuja.

– Perusopetuslaki takaa lapsille turvalliset ja terveet tilaat koulussa ja myös opetusta sairastuneille lapsille. Nykyisellään tämä ei ihan toteudu, vaikka se on ihan perustavanlaatuisia arvoja yhteiskunnassamme. Koitetaan rakentaa eikä repiä, toivoo Sanna Hovi Vihaiset Äidit -ryhmästä.

SuomiAreena on viisipäiväinen tapahtuma, joka järjestetään Porin Jazzien yhteydessä 16.-20.7.2018. SuomiAreena kokoaa yhteen edustavan otoksen suomalaisia mielipidevaikuttajia. Tänä vuonna SuomiAreena järjestetään sisäilmateemaan sopivasti asuntomessujen kanssa rinnakkain. SuomiAreenan noin 70 000 kävijän joukkoon mahtuu myös aimo annos aktiivisia kansalaisia.

Tervetuloa osallistumaan Terve sisäilma on lapsen oikeus – Miten parannetaan sairas koulu? -keskusteluun BePop-ostoskeskukseen 17.7. klo 16 alkaen!

Poimintoja

Blogi ∣ Luetuimmat

Artikkelit ∣ Luetuimmat