Etsimme Suomen kauneinta kivirakennusta – osallistu kuvakisaan!

Ota kuva kauniista kivirakennuksesta ja osallistu kesäiseen #kesäkivi-kuvakilpailuumme. Voit voittaa leffalippuja!

Artikkeli | Kivirakentajat 11.6.2018

Mitä jos katselisit tänä kesänä kivirakennuksia uusin silmin? Ihailetko moderneja uudistaloja, ikivanhoja kivikirkkoja, Alvar Aallon suunnittelemia tiilitaloja vai vanhoja kivisiä holvikaarisiltoja? Kohdenna kamerasi linssi kauniiseen kivirakennukseen ja lähetä kuvasi kesäkisaamme Twitterissä.

Voittajakuva – ja samalla Suomen kaunein kivirakennus – valitaan kuvien saamien Twitter-tykkäysten perusteella. Voittajakuvan ottaja palkitaan leffalippupaketilla. Lisäksi myös kaikkien haasteeseen osallistuneiden kesken arvotaan 10 leffalippupakettia.

Kilpailu on käynnissä 12.6- 19.8.2018. Kilpailun voittajat arvotaan ja heihin ollaan yhteydessä 31.8.2018 mennessä. Kampanjaa voi seurata Twitterissä tilillämme tai hashtagilla #kesäkivi.

Näin osallistut:

1. Ota valokuva kivirakennuksesta, jossa on mielestäsi potentiaalia Suomen kauneimmaksi kivirakennukseksi. Muista, että kauneus on katsojan silmissä!
2. Julkaise kuvasi Twitterissä hashtagilla #kesäkivi tai lähetä se meille yksityisviestillä Twitterissä @KiviFaktaa.
3. Kerro jotain kuvastasi, kuten kuvauspaikka, paikkakunta ja rakennuksen nimi. Voit myös kertoa perustelut sille, miksi juuri kyseinen rakennus voisi olla Suomen kaunein kivirakennus.
4. Muista seurata @KiviFaktaa-tiliä, jotta voimme olla sinuun yhteydessä yksityisviestillä mahdollisesta voitosta!
5. Voit myös äänestää omaa kuvasuosikkiasi tykkäämällä #kesäkivi-kilpailukuvista Twitterissä.

 

Mitä jos katselisit tänä kesänä kivirakennuksia uusin silmin?

Kilpailun säännöt:

 

Järjestäjä

Betoniteollisuus ry ja Rakennustuoteteollisuus RTT ry:n muuratut rakenteet ryhmä

Osallistumisoikeus

#Kesäkivi-kilpailuun voi osallistu kuka tahansa itse ottamallaan kuvalla kivirakennuksesta.

Kuvan on oltava itse otettu ja kuvassa oltavan rakennuksen on sijaittava Suomessa. Kuvauskohde voi olla julkinen tai yksityinen.

Kampanja-aika

Kilpailu on käynnissä 12.6- 19.8.2018.

Osallistuminen ja palkinnot

Osallistua voi julkaisemalla itse ottamansa kuvan kivirakennuksesta Twitterissä tai lähettämällä se kilpailun järjestäjän @KiviFaktaa julkaistavaksi Twitterin yksityisviestillä.

Kilpailuun ei voi osallistua millään muulla tavalla kuin Twitterissä.

Sama kilpailija voi osallistua kilpailuun usealla työllä.

Palkitsemme voittajakuvan lähettäneet Finnkinon leffalippupaketilla (4 lippua/paketti). Lisäksi arvomme 10 leffalippupakettia kaikkien osallistuneiden kesken. Yhden paketin arvo on n. 40 euroa. Voittajat valitaan 31.8.2018 mennessä.

Kilpailutöiden käyttö ja tekijänoikeus

Osallistumalla kilpailuun luovutat käyttöoikeudet Betoniteollisuus ry:lle sekä Rakennustuoteteollisuus RTT ry:lle kilpailukuvien käyttämiseen KiviFaktaa.fi-sivuston tiedottamisessa.

Kilpailun järjestäjällä on oikeus myös käyttää kaikkia lähetettyjä töitä kampanja-aikana kilpailuun liittyvässä mainonnassa.

Järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjä vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta.

Kilpailuun osallistujat vapauttavat Betoniteollisuuden ja Rakennustuoteteollisuuden sekä kilpailun mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Kilpailun järjestäjän vastuu osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Muut ehdot

Jos osallistuja lähettää kilpailukuvansa Twitterin yksityisviestillä, hänen on mainittava, voiko hänen nimeään mainita kilpailutyön yhteydessä.

Voittajille ilmoitetaan Twitterin kautta henkilökohtaisesti. Tätä varten kilpailijoiden on kilpailun aikana seurattava @KiviFaktaa -tiliä, jotta kilpailun järjestäjä voi olla voittajiin yhteydessä.

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Kivifaktaa.fi-sivulla.

Twitter ei ole mukana arvonnassa.

Poimintoja

Blogi ∣ Luetuimmat

Artikkelit ∣ Luetuimmat