Kivirakentajat SuomiAreenassa 12.7

Vuoden 2022 SuomiAreenassa esitellään tekoja, jotka vievät suomalaista yhteiskuntaa kohti parempaa. Tiistaina 12.7 Bepop-lavalla ovat mukana kivirakentajat keskustelemassa aiheesta "Asumisen ilmastoremontti - vähähiilistä tulevaisuutta rakentamassa".

Artikkeli | Tia Härkönen 18.5.2022

Suomen suurin yhteiskunnallinen festivaali SuomiAreena järjestetään Porissa heinäkuun toisella viikolla. Tapahtuman järjestävät yhdessä MTV ja Porin kaupunki.

Rakennustuoteteollisuuden Kivirakentajien järjestämässä paneelikeskustelussa ”Asumisen ilmastoremontti – vähähiilistä tulevaisuutta rakentamassa” käsitellään ilmastonmuutokseen liittyviä haasteita, kestävän kaupungistumisen tematiikkaa ja vähähiilistä tulevaisuutta edistäviä rakentamisen ja asumisen ratkaisuja niin alan yritysten kuin yhteiskunnallisen päätöksenteon näkökulmasta.

Tilaisuuden juontaa Betoniteollisuus ry:n toimitusjohtaja Jussi Mattila. Panelisteina toimivat Ilmarisen kotimaisten kiinteistösijoitusten johtaja Tomi Aimonen, Consolis Parman markkinointipäällikkö Petri Kähkönen, YIT:n kaupunkikehityksestä vastaava johtaja Juha Kostiainen sekä kansanedustaja Kai Mykkänen.

Asumisen ilmastoremontti – vähähiilistä tulevaisuutta rakentamassa nähdään ja kuullaan tiistaina 12.7. klo 12 – 12.45. Paneelikeskusteluun voi osallistua maksutta paikan päällä Porissa tai katsoa keskustelun joko suorana tai tallenteena MTV-palvelussa (mtv.fi ja mtv-sovellus).

Tervetuloa mukaan – rakennetaan yhdessä vähähiilisempi tulevaisuus!