Kivirakentajat toivottavat hyvää kesää!

On aika kiittää kuluneesta keväästä ja rauhoittua loman viettoon. Nautitaan Suomen kauniista kesästä ja kerätään voimia syksyn työhön!

Blogi | Jussi Mattila 20.6.2024

Kiireisen kevään jälkeen on aika rauhoittua viettämään keskikesän juhlaa. Monelle juhannus merkitsee myös odotettua kesäloman alkua ja hyvä niin: siintävätpä tulevien viikkojen suunnitelmissa sitten ulkomaan matkat, mökkimaisemat tai kotikaupungin kahvilat, loma tekee hyvää meistä jokaiselle.

Kulunut kevät ei ole ollut rakentamisen alalla helppo, kuten ei sitä edeltänyt syksykään. Yrityksissä on tehty työtä hartiavoimin, mutta matalasuhdanteen aikana vahvatkin toimijat ovat kovilla. Valoa kuitenkin näkyy tunnelin päässä, sillä rakentamisen kasvun ennustetaan käynnistyvän ensi vuonna. Tässä kohtaa onkin hyvä vetää henkeä ja kerätä voimia tulevaan.

Myös politiikan kevät on ollut täysi ja tapahtumarikas: hallitus on vienyt ohjelmaansa tarmokkaasti eteenpäin ja eduskunta ahkeroinut valiokunnissa ja täysistunnoissa. Samaan aikaan presidentinvaalit ja EU-vaalit kampanjoineen ovat tuoneet politiikan teemoja kansalaisten olohuoneisiin ja aktivoineet julkista keskustelua ajankohtaisista aiheista. Kaiken jälkeen kesän tuoma hengähdystauko on ansaittu ja varmasti tervetullut kaikille politiikan parissa toimiville.

Kiitämme kaikista hyvistä kohtaamisista ja keskusteluista kevään aikana ja toivotamme rentouttavaa kesää! Sitä ennen vielä tervetuloa Porin SuomiAreenaan seuraamaan järjestämäämme paneelikeskustelua Kivijalka oppimiselle – millaisia kouluja tulevaisuuden Suomi tarvitsee. Tilaisuus järjestetään Raatihuoneenpuiston lavalla 27.6. klo 10-10.45 ja sitä voi seurata myös MTV Katsomossa striimin kautta.