Koulut keskiössä Kivirakentajien SuomiAreena-tilaisuudessa

Millaisia kouluja meidän tulisi rakentaa, jotta ne parhaiten tukisivat oppimista ja palvelisivat erilaisten oppijoiden tarpeita nyt ja tulevaisuudessa? Tähän kysymykseen etsitään vastauksia Kivirakentajien järjestämässä paneelikeskustelussa Porin SuomiAreenassa 27.6. klo 10-10.45.

Blogi | Tiina Kaskiaro 23.5.2024

Kouluissa rakennetaan tulevaisuutta. Laadukas opetus pääsee parhaiten oikeuksiinsa sitä tukevissa tiloissa: oppimisen ympäristöillä on suuri merkitys niin työrauhan, turvallisuuden kuin opiskelijoiden ja opettajien hyvinvoinnin kannalta. Millaisia kouluja meidän tulisi rakentaa, jotta ne parhaiten tukisivat oppimista ja palvelisivat erilaisten oppijoiden tarpeita nyt ja tulevaisuudessa?

Tähän kysymykseen etsitään vastauksia Kivirakentajien järjestämässä paneelikeskustelussa Porin SuomiAreenassa 27.6. klo 10-10.45. Tapahtumapaikkana on Raatihuoneenpuiston lava.

Tilaisuuden juontaa Maikkarilta tuttu uutisankkuri, toimittaja Keijo Leppänen ja alustuksen pitää Betoniteollisuus ry:n toimitusjohtaja Jussi Mattila. Panelisteina toimivat Porin kaupunginjohtaja Lauri Inna, erityisopettaja Outi Ojansuu, arkkitehti Kimmo Lintula sekä Ramboll Finland Oy:n johtava asiantuntija Jukka Lahdensivu.

Tervetuloa Poriin seuraamaan Kivijalka oppimiselle – millaisia kouluja tulevaisuuden Suomi tarvitsee? -paneelikeskustelua! Tilaisuus striimataan MTV Katsomoon, jossa tallenne on katsottavissa myös jälkikäteen.