Osallistu kesäiseen #minäkinrakennansuomea-kuvakisaamme omalla rakennusprojektillasi

Toteutatko kesällä isompaa rakennusprojektia tai teetkö pienempää uudistusta kotona tai mökillä? Jos projektiisi liittyy kivimateriaaleista toteutettuja ratkaisuja, kannattaa napata kuva ja osallistua kilpailuumme Twitterissä. Voit voittaa leffalippuja!

Artikkeli | Tia Härkönen 11.6.2020

Erityisesti keväällä ja kesällä kiinnostus rakentamiseen sekä pihojen ja puutarhojen laittamiseen kasvaa: talo tai mökki rakentuu, grillejä muurataan, perennapenkkejä reunustetaan ja kulkureittejä laatoitetaan. Oletko sinä suunnitellut jo oman projektisi ja puuhaat sen parissa parhaillaan? Tai onko koko homma jo peräti valmis? Yhtä kaikki, nyt on hauska syy ottaa kuvamuistoja talteen. Osallistu kesäiseen kuvakilpailuumme rakennusaikaisella tai valmista lopputulosta esittelevällä kuvalla – tai useammallakin.

Kuvasi kohteena voi olla esimerkiksi kodin tai kesämökin rakentaminen tai remontointi, ajotiet ja pihapolut, muurit ja portaat, nurmialueiden rajaaminen, kukkapenkit, oleskeluterassit, grillipatiot tai pihakeittiöt. Mielellämme nostamme esiin kuvaesimerkkejä myös pihan toiminnallisuutta ja arjen toimivuutta ajatellen: huoltopiha jätteiden säilysratkaisuineen, kompostoreineen ja pyykinkuivauksineen, hyötypuutarha, koiratarha tai leikkialueet.

Kilpailu tapahtuu Twitterissä ja voittajakuva valitaan kaikkien kilpailuun lähetettyjen kuvien saamien Twitter-tykkäysten perusteella. Voittajakuvan ottaja palkitaan leffalippupaketilla. Lisäksi myös kaikkien kuvakilpailuun kuviaan lähettäneiden kesken arvotaan 5 leffalippupakettia.

Kilpailu on käynnissä 11.6- 16.8.2020. Kampanjaa voi seurata Twitterissä tilillämme tai hashtagilla #minäkinrakennansuomea.

Näin osallistut

  1. Ota valokuva tai video rakennusprojektistasi, jossa on jollakin tavalla hyödynnetty kivimateriaalia.
  2. Julkaise kuva(-t) Twitterissä omalla tililläsi ja laita tunnisteeksi mukaan hästäg #minäkinrakennansuomea tägää mukaan myös tunnuksemme @kivifaktaa. Voit lähettää kuvasi vaihtoehtoisesti meille Twitterissä myös yksityisviestillä ja me julkaisemme sen mukaan kilpailuun.
  3. Kerro jotain kuvastasi: ainakin kuvauspaikka sekä paikkakunta. Voit myös kertoa, mitä projektissasi on tehty tai mitä materiaalia käytetty.
  4. Muista seurata KiviFaktaa-tiliämme, jotta voimme olla sinuun yhteydessä yksityisviestillä mahdollisesta voitosta!

Kilpailun säännöt

Järjestäjä
Betoniteollisuus ry ja Rakennustuoteteollisuus RTT ry:n muuratut rakenteet ryhmä

Osallistumisoikeus
#minäkinrakennansuomea-kilpailuun voi osallistu kuka tahansa itse ottamallaan kuvalla rakennusprojektista, jossa on hyödynnetty kivimateriaalia, kuten esimerkiksi tiiltä, betonia, harkkoja, kevytsoraa tai luonnonkiveä.

Kampanja-aika
Kuvakilpailu on käynnissä 11.6- 16.8.2020. Kuvasi kohde on mielellään ollut työn alla tai valmistunut kesän 2019 jälkeen, mutta mieluiten vuoden 2020 aikana.

Osallistuminen ja palkinnot
Osallistua voi julkaisemalla Twitterissä tunnuksella #minäkinrakennansuomea itse ottamasi kuva rakennusprojektistasi tai lähettämällä kuvasi kilpailun järjestäjän @kivifaktaa julkaistavaksi Twitterin yksityisviestillä.

Osallistuja voi lähettää kilpailuun useamman kuin yhden kuvan. Mukaan voi osallistua vain Twitterissä. Palkitsemme voittajakuvan lähettäneen Finnkinon leffalippupaketilla (4 lippua/paketti). Lisäksi arvomme 5 leffalippupakettia kaikkien osallistuneiden kesken. Yhden paketin arvo on n. 40 euroa. Leffalippujen voittajiin ollaan yhteydessä 31.8.2020 mennessä.

Kilpailutöiden käyttö ja tekijänoikeus

Osallistumalla kilpailuun luovutat käyttöoikeudet Betoniteollisuus ry:lle sekä Rakennustuoteteollisuus RTT ry:lle kilpailukuvien käyttämiseen KiviFaktaa.fi-sivuston tiedottamisessa.

Kilpailun järjestäjällä on oikeus myös käyttää kaikkia lähetettyjä töitä kampanja-aikana kilpailuun liittyvässä mainonnassa.

Järjestäjän vastuu

Kilpailun järjestäjä vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Kilpailuun osallistujat vapauttavat Betoniteollisuuden ja Rakennustuoteteollisuuden sekä kilpailun mahdolliset muut yhteistyökumppanit vahingosta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun. Kilpailun järjestäjän vastuu  osallistujia kohtaan ei voi missään tilanteessa ylittää näissä säännöissä mainittujen palkintojen arvoa tai määrää.

Kilpailun järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä kilpailuun osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa.

Muut ehdot

Jos osallistuja lähettää kilpailukuvansa Twitterin yksityisviestillä, hänen on mainittava, voiko hänen nimeään mainita kilpailutyön yhteydessä. Voittajille ilmoitetaan Twitterin kautta henkilökohtaisesti. Tätä varten kilpailijoiden on kilpailun aikana seurattava KiviFaktaa -tiliä, jotta kilpailun järjestäjä voi olla voittajiin yhteydessä.

Kilpailun järjestäjä pidättää oikeuden tehdä muutoksia kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Kivifaktaa.fi-sivulla. Twitter ei ole mukana arvonnassa.