Osallistu #kivenkauniskesä-kilpailuun Instagramissa

Viihdyitpä parhaiten kotipihan kiveyksellä tai kaupungin sykkeessä, kerro siitä ja tykkää samalla Instagram-tilistämme. Kilpailu on käynnissä 28.6.-14.8.2022.

Artikkeli | Tia Härkönen 28.6.2022

Kivenkaunis kesä, mitä se oikein on? Vauhdin hurmaa skeittipuistoissa, virkistävä pulahdus maauimalaan, torikahvit suihkulähteen reunalla vai vierailu vanhassa kivikirkossa? Tai ehkä olet luonut parhaan nähtävyyden omasta grillipaikastasi mökkimaisemissa? Kesäinen Suomi on täynnä mahtavia kivirakentamisen kohteita lähellä ja kauempana – niihin kannattaa käydä tutustumassa ihan paikan päällä, mutta kuvien kauttakin pääset mukaan tunnelmaan.

Instagramissa on käynnissä kesäkisa 28.6.-14.8.2022 välisenä aikana kivirakentamisen kivenkauniselämä-teeman hengessä: https://www.instagram.com/kivenkauniselama/

Kerro omasta kesätekemisestäsi Instagram-tilillämme ja voit voittaa leffalippuja!

Osallistuminen on helppoa. Käy tykkäämässä Instagramissa Kivenkaunis elämä -sivusta ja kommentoi samalla sinne, millainen on sinun kivenkaunis kesäsi. Osallistuneiden kesken arvotaan yhteensä 15 kappaletta 2 hengen lippupakettia Finnkinon leffoihin.

Kivenkaunista kesää!