Vuosi 2021 paketissa

Kivirakentajat ja kivifaktaa.fi -tiimi kiittävät keskusteluista ja tapaamisista kaikkia lukijoitaan, kuulijoitaan sekä katselijoitaan kuluneen vuoden aikana. Jatkamme innolla kivimateriaalien ja -rakentamisen aiheilla myös tulevana vuonna.

Artikkeli | Tiina Kaskiaro 17.12.2021

Vuosi 2021 lähenee loppuaan, ja on aika luoda katse hetkeksi taaksepäin ennen rauhoittumista joulun viettoon. Menneisiin kuukausiin on mahtunut monia hyviä kohtaamisia ja arvokasta ajatustenvaihtoa tärkeistä teemoista – lämmin kiitos siitä kaikille osallisille!

Korona-aikana useimmat tapaamiset ovat toteutuneet verkon välityksellä Teamsissa ja webinaareissa. Tähän on jo totuttu ja kaikki on sujunut hienosti, mutta toivokaamme silti, että tuleva vuosi tuo tullessaan myös kaivattuja elävän elämän kohtaamisia.

Ilmastonmuutoksen torjuntaan ja siihen liittyen kestävään rakentamiseen, kiertotalouden edistämiseen sekä päästöjen leikkaamiseen liittyvät teemat ovat puhuttaneet vuoden aikana niin rakentamisen toimialan sisällä kuin kunnissa ja päättäjien keskuudessa. Kohtuuhintainen asuminen ja rakennusten energiatehokkuus ovat niin ikään olleet ajankohtaisia aiheita, ja on helppo ennustaa, että ne ovat sitä myös tulevaisuudessa.

Kivirakentaminen elää ajassa ja tarjoaa aikamme haasteisiin toimivia ratkaisuja myös tulevaisuudessa. Kuvassa paketoituna kivenkovat viestimme, joiden myötä toivotamme kaikille mitä parhainta joulua ja menestyksekästä uutta vuotta! Työ paremman Suomen rakentamiseksi jatkuu – tehdään sitä yhdessä!