Suomea rakentamassa

Huomisen Suomi -kampanjan aikana vuonna 2019 esittelimme kiviainespohjaisen rakentamisen innovaatioita, joilla vastataan niin tämän päivän kuin tulevaisuuden haasteisiin. Itsestään tiivistyvästä betonista kennoharkkoihin, viherkatoista vettä läpäiseviin betonipäällysteisiin – kivirakentamisen ratkaisut tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia ja toimivat inspiraation lähteenä tulevaisuuden Suomen rakentajille.

Kaikkien kivirakentamisen ratkaisujen taustalla on työtä ja tekijöitä, joita ilman parhaatkin innovaatiot jäisivät teorian tasolle. Ilman ammattitaitoa ei savesta syntyisi tiiltä eikä sementistä betonia, eikä uusia koteja, katuja ja puistoja kohoaisi kasvavien kaupunkien tarpeisiin.

Suomea rakentamassa –kampanjassa tutustumme rakennusalan rautaisiin ammattilaisiin ja kivirakentamiseen käytännön tasolla. Kampanja kertoo kiviainespohjaisesta rakentamisesta yritysten, eri ammattiryhmien sekä heidän työnsä kautta.​

Tervetuloa tutustumaan kivipohjaisten materiaalien valmistuksen saloihin, kuulemaan ammattilaisten oppeja ja kurkistamaan työmaille!