Yhteistyö kuurojen palvelusäätiön kanssa sujuvoittaa tuotantoa

Täsmälliset tuotetoimitukset ovat perusedellytys sujuvalle rakentamiselle työmailla. Betonielementtien valmistuksen näkökulmasta tämä tarkoittaa materiaalien ja tarvikkeiden häiriötöntä virtaa tuotannossa.

Kuurojen palvelusäätiö on tehnyt yhteistyötä Consolis Parman kanssa jo lähes kymmenen vuotta. Säätiön alaisuudessa toimivan työkeskus Sampolan työntekijät ovat tuttu näky Parman Nurmijärven seinäelementtitehtaalla. Sähkö- ja pienosien tilaus- ja hyllytyspalvelu toimii tehtaalla avaimet käteen -periaatteella.

”Olemme tehneet yhteistyötä Kuurojen palvelusäätiön ja työkeskus Sampolan kanssa jo vuodesta 2015 lähtien. Palvelu käsittää sähkö- ja pientarvikkeiden viikoittaisen inventoinnin, tilaukset, hyllytyksen ja pakkausroskien siivouksen”, kertoo Parman Nurmijärven seinäelementtitehtaan tehdaspäällikkö Jarno Suodenjoki.

”On hienoa, että yritykset kantavat tällä tavalla yhteiskuntavastuutaan. Kuurojen ammattityöntekijöiden työllistyminen ei ole lainkaan itsestäänselvyys, etenkään tällaisessa vaikeassa taloustilanteessa”, sanoo vastaava työvalmentaja Kimmo Uschanoff Kuurojen palvelusäätiöstä.

”Viittomakieltä ei tarvitse osata, sillä kuuro henkilö osaa taitavasti lukea huulilta rauhallista puhetta. Tärkeiden ja työturvallisuuteen liittyvien asioiden kommunikointi on syytä varmistaa kirjoittamalla asia kännykän näytölle tai paperille”, Uschanoff jatkaa.

Lue lisää Consolis Parman uutisesta

Kuva: Consolis Parma

Turvapaikanhakijoista työntekijöitä

Vuonna 2015 Suomeen saapui ennätysmäärä turvapaikanhakijoita, yli 32 000 henkilöä, ja vastaanottokeskuksia perustettiin nopeasti ympä…

Yhteistyö kuurojen palvelusäätiön kanssa sujuvoittaa tuotantoa

Täsmälliset tuotetoimitukset ovat perusedellytys sujuvalle rakentamiselle työmailla. Betonielementtien valmistuksen näkökulmasta tämä…